ПИЈАЦА (Фото: В. Јовичић)
Aktuelno Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   06. 12.   13. 12.
Пројино брашно 100-120 100-120
Кромпир 80-100 80-100
Пасуљ 350-700 350-700
Паприка 100-280 150-450
Парадајз 150-350 150-350
Краставци 150-250 250-300
Тиквице 350 350
Цвекла 120 120
Спанаћ 250-300 250-300
Купус 80-120 80-100
Целер 250-500 250-500
Першун веза 50 50
Шаргарепа 100-150 100-150
Зелени лист купуса 100 100
Зелена салата 60-90 60-90
Црни лук 80-120 80-120
Бели лук 700-1000 700-1000
Шампињони 350 350
Броколи 300 450
Празилук 200 150
Карфиол 100-150 100-150
Плави патлиџан 350 350
Кисели купус 200-250 200-250
Млади лук (веза) 50 50
Ротква 120 120
Ротквице 80 80
Боранија 350-400  
Корнишони    
Крушке 200-220 150-220
Јабуке 50-150 50-150
Шљиве    
Грожђе 350 350
Лубенице    
Мед 1000-1500 1000-1500
Диње    
Суве шљиве 400-550 400-550
Купине    
Боровница    
Мушмуле 300 100-200
Брескве    
Смокве    
Малине    
Лимун 160 160
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-280 160-280
Лешници 1кг 1500 1500
Језгра ораси 1200 1200
Очишћена живина 299-500 299-500
Јаја 8-20 8-20
Кајмак 1000-1500 1000-1500
Сир 500-900 500-900
Пршута 1500-3000 1500-3000
Сланина 800-1400 800-1400
Суџук 1400 1400
Фотографије са пијаце: Виолета Јовичић
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње 280 280
Прасад 350  
Овце    
Јагњад    
Пшеница 30 30
Кукуруз 30 30
Јечам 30 30
ШАРАН 749 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 269 269
ОСЛИЋ ХЕК 599 599
ФИЛЕТ СОМА 499 499
СКУША 429 429
ХАРИНГА 339 339
ПАСТРМКА 799 799
ТОЛСТОЛОБИК 499 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.