Politika

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА 16 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА 16 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

ПРИСТУПНИЦЕ ПОТПИСАЛО 50 НОВИХ ЧЛАНОВА

У просторијама Градског одбора СНС у Чачку, данас су чачански напредњаци свечано обележили 16 година од оснивања Српске напредне странке.

Пожелевши добродошлицу новим члановима који су приступнице потписали баш данас, на дан оснивања СНС-а, окупљеним напредњацима се обратио Милош Стеванић, повереник ГО СНС у Чачку, шаљући поруку да је ова странка отворена за све грађане који мисле добро Србији и Чачку. 

– На овај начин показујемо да смо једна велика породица, врата неше куће су отворена свима који мисле добро нашој држави, али и граду Чачку. Данас, на 16. рођендан странке, представљамо 50 нових лица, доста припадница лепшег пола, доста младих који су у претходне две недеље дали подршку новом повереништву – истако је повереник СНС у Чачку Милош Стеванић и додао да ће сви нови чланови врло брзо бити укључени у рад савета и месних одбора, како би у будућности доносили важне одлуке за град Чачак. 

Уједно, Стеванић је најавио и јачање кадровске структуре странке. 

– У наредном периоду ће у мом тиму бити доста кадровских промена, односно, желимо да јачамо кадровску структуру странке. Желимо да укључимо еминентне стручњаке од угледа и знања, али и доста препознатљивих лица из нашег града. Неки ће у наредном периоду бити представљени као појачање странке, јер желимо да у будућности остваримо још боље резултате. У нашој странци сви ће добити простор да учествују, пре свега, кроз рад савета. Већ смо кренули са формирањем савета, биће акценат на формирању Уније младих, Уније жена, где желимо да укључимо и младе и припаднице лепшег пола у активности странке – рекао је Стеванић, посебно наглашавајући да верује да ће у наредном периоду, уз подршку председника Александра Вучића и Владе Републике Србије, у Чачак стизати велике инвестиције, баш оне које су Чачанима најприоритетније, а то су: заторени базен, нова болница, јавна гаража.

Стеванић је на крају поручио да чачанске напредњаке очекује доста посла у наредном периоду, али да они имају довољно енергије, знања и жеље да направе јаку странку која ће у будућности остваривати још боље резултате. 

В. С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.