Sport

У ИШЧЕКИВАЊУ ПРВЕ ПОБЕДЕ У ЧАЧКУ

Викенд пред нама доноси нам нова узбуђења у Адмирал Бет Кошаркашкој лиги Србији. На програму ће бити утакмице трећег кола. “Чачак 94 Quantox” у суботу, 19. октобра, у хали крај Мораве дочекује сомборски “Џокер”, једног од наших представника у АБА 2 лиги.

Вук Радојичић и Коста Никитовић

Вук Радојичић упозорава на снагу противника који, по његови речима, има квалитетне играче на свим позицијама и пут до победе води уз максимално залагање и дисциплину у игри. На јачину противника упозорава и тим менаџер Коста Никитовић.

-Недавно су довели новог организатора игре Робертса, наступао за “ФПМ”, и тренера Владимира Лучића. Да је овај двојац донео помак у игри видело се у дуелу АБА 2 лиге против “Широког” који су убедљиво решили у своју корист постигавши 110 поена. Наш тренажни процес је уобичајен, озбиљно се припремамо за овај меч, нема повређених играча и победа у Крагујевцу, уз добру игру, даје разлоге за оптимизам – каже Никитовић.

Обојица су позвала љубитеље кошарке да се у што већем броју окупе, јер је помоћ публике често од пресудне важности за крајњи исход.

Овај сусрет почиње у 17.30.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.