Aktuelno Društvo

ПРИКУПЉЕНА ВЕЛИКА НОВЧАНА СРЕДСТВА НА ЦВЕТЊАКУ ЗА ПЕТ ДЕЧАКА

Протекле суботе, на Цветњаку, у оквиру Дечје недеље одржана је хуманитарна акција са циљем да се прикупе новчана средства за лечење петорице дечака који болују од Дишенове болести. 

Малишани су имали прилику да уживају у мађионичарској представи, да учествују у ликовној радионици, да се такмиче у играма без граница, али и да уче да јашу коња. Овај сунчан, јесењи дан употпунио је и Бојан из мастершеф кухиње који је припремао укусне колаче за све присутне.

  – У суботу смо заједно прикупили 230.000 динара које смо уплатили фондацији „Језгро“ за лечење петорице дечака. Захваљујемо се, пре свега, родитељима чија деца похађају обданиште „Мајски цвет“ који су иницирали ову акцију, као и мастершефу Бојану Ћировићу, играоници „Весели чуперак“, цвећари „Леонардо“, штампарији „Стил Принт“, ресторану „Леонардо“, Коњичком клубу „Грива“. Највећу захвалност дугујемо дивним људима који су се одазвали акцији и учинили овај догађај лепим и веселим – навели су организатори, који су истакли да се у наредном периоду очекује још сличних акција.

Сви који желе да учествују у хуманитарној акцији и помогну, могу да пошаљу СМС поруку са бројем 5 на број 3091, а цена поруке износи 200 динара или донирати на жиро-рачун: 160-6000001959095-91

В. Ј.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.