Grad

Jавнa трибинa “НЕДЕЉА – НЕРАДНИ ДАН”

Jавнa трибинa “НЕДЕЉА НЕРАДНИ ДАН”

Удружење грађана „Трибина Чачак“, Форум привредника Чачка, и Пословно удружење послодаваца “Унија Чачак 2000”, организују јавну трибину са темом „Недеља – нерадни дан“ за малопродајне трговинске субјекте. 

Јавнa трибинa под називом „Недеља – нерадни дан“, ће се одржати у четвртак, 10. октобра, у 18 часова, у Конференцијској сали Стартап центра (Трг народног устанка 2).
Тема трибине представља важан аспект савременог живота и рада, а наш циљ је да отворимо дијалог о потенцијалним предностима и недостацима увођења недеље као нерадног дана. Овај скуп је намењен свим заинтересованим странама, укључујући представнике локалне самоуправе, привреднике, као и грађане, како бисмо заједно разменили идеје, искуства и предлоге.

-Циљ трибине је да истражимо предности и изазове увођења недеље као нерадног дана, као и да разменимо мишљења о утицају овог концепта на радну културу, породични живот и опште благостање. Позвали смо заинтересоване привреднике, стручњаке из области рада, социологије и економије, представнике синдиката и локалне заједнице. као и све остале грађане заинтересоване за ову тему, да узму активно учешће на трибини и тиме дају свој допринос за стварање бољих и праведнијих услова привређивања, без којих није могућe квалитетније живљење свих грађана. Будите део важне дискусије и допринесите обликовању будућности нашег радног окружења. Ваше присуство и мишљење је веома значајно – истичу организатори. 

Програм трибине:

  1. Увод – организатори трибине
    Кратак увод у тему трибине
    Представљање учесника трибине панелиста
  • Ранка Савић – председница Асоцијације слободних и независних синдиката
  • Горан Јаворац – социолог
    -Др Небојша Дабић – свештеник
  • Цане Јовановић – предузетник, представник удружења привредника града Чачка
  1. Излагање учесника панела на тему “Недеља нерадни дан”
  2. Јавна трибина – отворено о теми – расправа
  3. Закључци
    Резиме главних закључака трибине
    Предлог даљих активности

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.