Sport

ПРВИ ТРИЈУМФ „БОРАЦ МОЦАРТА“

Своју другу утакмицу у овосезонском надметању Адмиралбет АБА 1 лиге, „Борац Моцарт“ је одиграо вечерас пред 1.500 гледалаца у хали крај Мораве против „Крке“. Чачани су након велике борбе у „тврдој“ утакмици успели да остваре победу 80:71 (17:17, 20:23, 22:18, 21:13).

Током првих 20 играчи оба тима нису се могли похвалити ефикасношћу, јер је значај утакмице утицао да играју нервозно. Гости су све време у вођству, највећа предност је била пет поена, док домаћин успева да половином друге четвртине, на кратко, дође у резултатски плус, али екипа из Новог Места тројком Шпана успева да на велики одмор оде са три поена предности.

У трећем кварталу игра добија на брзини, а „Борац Моцарт“ успева да у последњу деоницу уђе са поеном вишка. Овај период домаћин успева да започне серијом 6:0 и поведе 65:58. То се на крају испоставило као и одлучујуће, јер Чачани у преосталих седам минута успевају да сачувају стечено.

„Борац Моцарт“: Давидсон, Болдвин 15, Радовић, Павићевић 10, Николић 4, Јошило 8, Ћурчић, Фурманавичиус 12, Смит 10, Гагић 13, Манојловић 1, Валинскас 5.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.