заблаће, ОШ
Obrazovanje

ОШ „ВЛАДИСЛАВ ПЕТКОВИЋ ДИСˮ НА КОНКУРСУ „СТВАРАМО ЗНАЊЕˮ

ОШ „ВЛАДИСЛАВ ПЕТКОВИЋ ДИСˮ НА КОНКУРСУ „СТВАРАМО ЗНАЊЕˮ

Конкурс „Стварамо знањеˮ компанија Телеком Србија организује осму годину заредом, како би ученицима омогућила савремене услове за учење и усавршавање, у оквиру којег ће 20 (двадесет) основних школа са територије Републике Србије бити опремљено информатичким кабинетима. Са територије нашег града конкурисала је ОШ „Владислав Петковић Дисˮ Заблаће/Чачак у конкуренцији од десет школа у области Запад.

Конкурс се организује на Фејсбук страници Организатора, а гласање у оквиру Конкурса траје у периоду од 23.09.2024. у 12.00 часова до 02.10.2024. у 12.00 часова. Списак школа је доставило Министарство просвете као покровитељ овог пројекта. Школе су подељене у 4 области, а из сваке области ће бити награђено по 5 (пет) школа (укупно 20), како би свака област добила равноправан број информатичких кабинета. Право гласања имају сва физичка лица која имају пребивалиште односно боравиште на територији Републике Србије и регистрован лични профил на друштвеној мрежи Фејсбук. Награде ће бити подељене у периоду од октобра до децембра 2024. године. 

Гласање се може обавити на следећем линку: https://stvaramoznanje.rs/?sfnsn=mo

До сада је путем Пројекта успешно опремљено 120 информатичких кабинета у школама широм земље, пружајући тако ученицима и њиховим наставницима, модерно и адекватно окружење за учење и развој, а по завршетку 7. циклуса, број школа порашће на 140.

Пројектом „Стварамо знањеˮ Телеком Србија жели да укаже и на потребу едукације деце и младих о свим предностима и недостацима дигиталног и интернет окружења у којем они проводе велики део свог времена.

Извор: Телеком Србија

Приредила: Марија Миљуш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.