Aktuelno Društvo Srbija

Акцијом добровољног давања крви ЕКО Србија отворила прву бензинску станицу у Јагодини

Компанија ЕКО Србија, отворила је недавно своју прву бензинску станицу у Јагодини. Отварање је обележено племенитом акцијом добровољног давања крви под називом „Испружите руку за живот“, у организацији Удружења оболелих од мултиплог мијелома Србије и Црвеног Крста Јагодине, а уз финансијску донацију компање ЕКО Србија.

Бензинска станица ЕКО Јагодина је прва ЕКО Србија станица у овом граду, а 59. у Србији. Као и на нивоу читаве компаније, и на овој бензинској станици се примењују највиши еколошки стандарди. Станица у Јагодини дизајнирана је да задовољи најновије технолошке, сигурносне и еколошке стандарде, у потпуности одговарајући потребама и очекивањима возача. Отворена је 24 сата дневно и нуди свеобухватан асортиман горива, укључујући премиум опције као што су Diesel Double Filtered i EKO Racing 100.

Генерални директор компаније ЕКО Србија, Арис Кароусос, нагласио је значај акције давања крви приликом отварања станице.

– Отварање наше прве бензинске станице у Јагодини је прилика да покажемо посвећеност не само пружању врхунских услуга, већ и доприносу локалној заједници. Кроз донацију и акцију давања крви, желимо да нагласимо нашу преданост друштвено одговорном пословању и пружимо прилику члановима заједнице да се активно укључе у позитивне иницијативе – изјавио је Кароусос.

Чланица саветодавног одбора Удружење оболелих од мултиплог мијелома Србије за Шумадију и источну Србију, Санела Јовановић, изразила је захвалност компанији ЕКО Србија на великодушној подршци за акцију давања крви. Истакла је колико је ова иницијатива кључна за подршку пацијентима у потреби, наглашавајући да ће донирана крв значајно помоћи у обезбеђивању неопходних третмана и побољшати квалитет живота оних који су погођени здравственим изазовима.

– Удружење дубоко цени посвећеност компаније ЕКО Србија овако значајном циљу и њихову посвећеност прављењу позитивног утицаја у заједници – рекла је она.

ЕКО Србија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.