G.Milanovac Region

Постављена кровна конструкција на објекту новог вртића у Невадама

Постављена кровна конструкција на објекту новог вртића у Невадама


По ономе што се на први поглед може закључити када је реч о брзини извођења радова на изградњи вртића у Невадама, јесте да су радници били у сваком смислу ажурни, вредни и радни. Председник Ковачевић је изразио велико задовољство динамиком извођења радова, наглашавајући велики помак у поређењу са претходним обиласком. Без обзира на све тешкоће које су пратиле раднике на градилишту, стигло се до кровне конструкције.
-Без обзира на високе дневне температуре, на врело лето које смо имали, као и проблем са водоснабдевањем динамику радова ништа није омело. Радници су радили са еланом, изналазили начине да сачувају одређену количину воде, да исту допреме са других локација како би могли несметано да наставе градњу. Ја се искрено надам да ћемо овом динамиком наставити и до краја и да ћемо већ 15. октобра имати комплетно завршен и укровљен објекат, како бисмо могли да пређемо на унутрашње радове и да полако приводимо овај посао крају. 150 малишана који су остали на чекању ове године и њихови родитељи радују се изградњи новог вртића. Пуштањем у рад новог вртића, укинућемо листе чекања за вртиће. На нама је да буџетирамо за следећу годину новозапослене за овај објекат, и све оно што треба локална самоуправа да уради како би овај објекат заживео. Сви се радујемо завршетку радова – рекао је председник Ковачевић приликом обиласка новог вртића који је ушао у завршну фазу.
Поштујући традицију и народне обичаје овог краја, кровна конструкција новог вртића поред тробојке, данас је окићена и пешкирима. Председник Ковачевић је вредним радницима обећао да ће лично донети јагње и прасе за ручак, што је данас и испунио.
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.