Aktuelno Društvo Reportaža Zabava

„ЦРВЕНА ЈАБУКА” ОДРЖАЛА НЕЗАБОРАВАН КОНЦЕРТ НА „ЦВЕТЊАКУ”

Синоћ на „Цветњаку”, оази мира крај Мораве, после осам година од последњег наступа у Чачку, концерт је одржала југословенска рок група „Црвена јабука“. Публика свих генерација уживала је уз популарне хитове, који на музичкој сцени трају неколико деценија, а сваки пут певају се углас, са истим жаром.

Концерт је почео песмом „Са твојих усана”, а након тога ређали су се хитови, један за другим. Бројна публика, у летњој вечери, скоро два сата певала је „Бјежи кишо с прозора”, „Некако с прољећа”, „Шампањски пољубац” и многе друге хитове за сва времена.

Песму „Туго, несрећо”, на овом концерту посветили су недавно преминулој легенди рок музике Бори Ђорђевићу, и упутили неколико речи за њега.

Група је основана 1985. године и до данас су наступали и пунили дворане широм бивше Југославије и света. „Црвена јабука” постала je један од најуспешнијих бендова у Југославији, који је из године у годину био на врху топ листа, од 1985. до 1990. године. Слушајући њихову музику одрастале су бројне генерације, заљубљивале се, растајале, радовале и туговале.  

Виолета Јовичић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.