Aktuelno Društvo G.Milanovac Saobraćaj

Приводе се крају радови на приступној саобраћајници у Горњем Милановцу

Радови на приступној саобраћајници ауто-путу „Милош Велики“ се приводе крају. Од 9,5 километара колико је дуга траса, остало је неасфалтирано 400 метара. На делу ове саобраћајнице, измештено је око 800 метара цеви магистралног цевовода који долази са бањанског водовода, а постојеће азбестне цеви замењене су новим полиетиленским. Радове је обишао Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

“Оно што је значајно истаћи јесте да смо ових неколико недеља последњих радили на измештању бањанског цевовода који је азбестни на траси приступне саобраћајнице. Успешно смо то урадили, заменили га са полиетиленом и санирали клизиште који се у међувремену појавило. Од 9,5 километара колика је дужина приступне саобраћајнице, остало је још 400 метара да се афалтира. Све остало је урађено, стављени су први и други слој асфалта. Сад креће хумузирање и обележавање – изјавио је Ковачевић.

Председник се овом приликом захвалио вредним радницима на градилишту, који су по екстремним температурама радили у две смене како би радове привели крају.

“Искрено се надам да ће ова приступна саобраћајница знатно утицати на развој Горњег Милановца и да ће променити оно што је до сада Горњи Милановац био”, рекао је Ковачевић и закључио да ће Таково и Горњи Милановац, уз приступну саобраћајницу од компаније „Металац“ ка Такову имати свој нови живот.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.