Aktuelno Društvo G.Milanovac

Аутобуска линија од Горњег Милановца до Крагујевца поново од 1. октобра

Као што је председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић и обећао, од 1. октобра почиње да саобраћаја аутобуска линија на релацији Горњи Милановац-Крагујевац и обратно. Услуге превоза вршиће „Аутопревоз Чачак“.

– У сарадњи са представницима општине Горњи Милановац, утврдили смо да постоји потреба за аутобуским превозом на релацији Горњи Милановац-Крагујевац и обратно. Тако да, од 1. октобра, наша компанија уводи четири поласка дневно на поменутој релацији – рекла је Душица Стевановић Лужанин, директорка компаније „Аутопревоз Чачак“.

На поменутој линији биће уведена четири поласка, а термини полазака су следећи:
– У јутарњим часовима поласци из Горњег Милановца су у: 05:45, 9:30, 14:10 и 16:30 часова. Из правца Крагујевца ка Горњем Милановцу, поласци су у: 8:00, 12:15, 15:30 и 18:15 часова – навела је директорка.
Компанија „Аутопревоз Чачак“ обезбедила је попусте за студенте, пензионере, као и за најмлађе путнике.
– Студенти ће имати попуст од 25 одсто на цену карте у једном смеру и 35 одсто на цену повратне карте. Затим, за пензионере смо обезбедили попуст од 40 одсто на цену карте у једном смеру и на цену повратне карте. Такође и за наше најмлађе, за децу до 9 година попуст од 50 одсто на цену карте у једном смеру и на цену повратне карте – додала је директорка.

Аутобуска линија која ће бити уведена од 1. октобра, саобраћаће у складу са законском регулативом за међумесни саобраћај.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.