Marketing

Kako pronaći stan u Beogradu uz samo par klikova?

Kako pronaći stan u Beogradu uz samo par klikova? 

Kada dođe avgust, svi smo svesni da se leto bliži kraju i pomalo smo tužni. Neki su već bili na godišnjem odmoru, neki ga tek planiraju, a neki su odlučili da se odreknu odmora i da investiraju u kupovinu stana. 

Saveti koji vam mogu značiti pri kupovini stana 

Čar kupovine svi volimo i tom osećaju se svi radujemo, zato želimo da vam damo par korisnih saveta kako biste kroz ovaj proces prošli neosetno i sa što manje stresa.  

Pre svega svako od vas treba dobro da “ presabere” da li kupuje stan na kredit ili za keš. Kupovina za keš/ gotovinu je idealno rešenje, kupili ste stan i ne razmišljate o ratama otplate, ali ni kupovina na kredit ne treba da vas obeshrabri.  Kreditni kupci treba dobro da se raspitaju o uslovima kupovine, o fisknoj, varijabilnoj kamatnoj stopi i o drugim parametrima o kojima je dužan da ih detaljno informiše njihov bankar. 

Ilistracija: Mima Zindović

U ponudi uvek imate izbor između starogradnje i novogradnje. Starogradnja zahteva renoviranje pa razmislite koliko vremena i živaca imate da posvetite majstorima, ili jednostavno kupite novogradnju uz rizik da je možda lošijeg kvaliteta, ali bar ulazite u nov stan koji ne zahteva dodatne radove. Tu se nameće i problem oko cene. Zašto to kažemo? Imate slučaj gde je starogradnja dosta jeftinija od novogradnje, ili slučaj da je cena i jedne i druge gotovo izjednačena. Birajte kvalitet, jer ako odaberete nešto što je po vašoj meri to onda postaje nešto što nema cenu, zato mudro birajte. 

Neke lokacije u Beogradu poput Vračara, Zvezdare, Voždovca, Banovog Brda  uvek će biti aktuelne. Na vama je da odlučite da li biste da budete bliže centru grada ili biste da se sklonite od gradske vreve i da birate mir, prirodu i čistiji vazduh. 

Lako do stana u Beogradu

Do stana u Beogradu nikad nije bilo lakše doći- tu je, na samo par klikova od vas. Zato ne budite lenji i krenite u potragu za vašim novim domom. 

Ukoliko ukucate BeogradskiStanovi.rs, videćete da je ponuda stanova pregledno prikazana – samim tim vam je i pretraga olakšana. Saznajemo da je najveća potražnja za stanovima na Novom Beogradu, jer svaki blok ima sve što je potrebno za život a i centar je poslovnih dešavanja, s obzirom da se mnoge firme nalaze upravo na Novom Beogradu.

Kada su u pitanju Zvezdara, Zemun i Palilula najveća je potražnja za centralnim delovima ovih opština. 

Uvek savetujemo da uzmete u obzir Zvezdarsku šumu, kao idealno mesto za život, zbog udaljenosti od grada, zbog zelenila i svežijeg vazduha. U ponudi je novogradnja sa stanovima od 44 do 112 m2. Pozovite broj koji imate na sajtu i informišite se o ovoj odličnoj lokaciji.  

Vidimo da cene novogradnje na Zvezdari variraju od oko 1700 eur/m2 za Mirijevo do preko 3000 eur/m2 za lokacije poput Kluza, Đeram pijace, Liona, što svakako i jesu neke od najpopularnijih lokacija na Zvezdari. Po našem mišljenju idealna lokacija je i Učiteljsko naselje zbog bliizine Cvetkove pijace, šoping centara: Aviv Park Zvezdara i Beo Šoping Centra i velikog broja drugih prodavnica u blizini.

Zemun će mnoge od vas asocirati na Novi Sad i na Vojvodinu, i što bi neki rekli osećaj je kao da niste u Beogradu, već u nekoj varošici. Što se tiče novogradnje u ponudi je nova, smart zgrada na mirnoj lokaciji. Ova zgrada nudi napredna tehnološka rešenja implementirana u smart sistem. 

I cene novogradnje u Zemunu su šarenolike, od oko 1500 eur/m2 za Zemun Polje, do 2000 eur/m2 za Altinu i već od 3000 eur/m2 za smart home zgradu u Gornjem Gradu. 

Svakako da je uvek zanimljivo i Banovo Brdo jer nudi mnoštvo sadržaja za kvalitetan i ugodan život, blizinu Ade Ciganlije, Košutnjaka, a zahvaljujući Mostu na Adi odlično je povezano i sa Novim Beogradom, čime je olakšan i ubrzan odlazak na posao svima onima koji rade na Novom Beogradu. 

Novogradnja na Banovom Brdu  kreće se  već od oko 2500 eur/m2  do oko 3000 eur/m2. 

Zanimljivo je da na Banovom Brdu starogradnju možete pronaći i već od 2200 eur/ m2 ali je negde ona izjednačena sa cenom novogradnje. 

Neki će se odlučiti za kupovinu stanova u Beogradu na Vodi, koji je svakako sinonim za luksuz. Cena novogradnje kreće se već od 3000 eur/m2 čime je ona izjednačena sa nekim cenama stanova na Vračaru i na Zvezdari. Za one dubljeg džepa tu je i prava poslastica među novogradnjom, zgrada visoka 168 m2 – Kula Beograd, simbol luksuza i vrhunskog dizajna. Nudi odlične mogućnosti za stanovanje i uživanje, a cene  stanova kreću se od 7637 eur/m2. 

Ne čekajte mnogo – udobno se smestite u omiljenu fotelju a nama ostavite  vašu e-mail adresu i ubrzo aktuelna ponuda novih i odličnih stanova može biti  vaša. Olakšajte sebi kupovinu uz savete naših visokostručnih i dugogodišnjih agenata za nekretnine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.