Aktuelno Dragačevo Društvo

ДРАГАЧЕВЦИ УДРУЖЕНИ ЗА МАРКА РАДОЈИЧИЋА

Марко Радојичић Маркић из Гуче, изненада је оболео од леукемије. Нажалост, то није једина несрећа која га је задесила, недавно je његова супруга преминула веома млада. Марко има двоје мале деце, којима је потребан, а да би победио леукемију потребна му је помоћ свих добрих људи, јер је лечење веома скупо.

Његови другови, Вељко Драмлић и Филип Протић протеклог викенда организовали су хуманитарни догађај „SPORTSKE IGRE I PPPARTY” у оквиру ког је прикупљен велики новац за Марково лечење.

– Мој пријатељ Филип Протић и ја одлучили смо да нашем другу Марку на неки начин помогнемо и организовали смо хуманитарни догађај „SPORTSKE IGRE I PPPARTY” на спортским теренима у Гучи. Захваљујући добрим и хуманим људима успели смо да прикупимо 1.300.000 динара, само милион динара је прикупљено у кутији. У оквиру догађаја такмичило се 27 екипа које су се надметале у 11 дисциплина. Заиста, сви су нас веома изненадили, дошло је много људи, из Гуче, Лучана, из Ариља је дошао велики број људи са децом. Сви су били ту, иако је било 40 степени, дали су свој максимум, имали смо подршку, било је доста волонтера, а увече смо имали и журку.Читав дан је био испуњен неком посебном емоцијом, љубављу, заједништвом, до сада смо организовали доста акција, али ова је била посебна, много другачија од осталих. То је била акција свих нас, јер је свако на свој начин допринео, људи су показали другарство и хуманост на делу, јер важно је да једни другима помажемо – рекао је Вељко Драмлић, један од организатора.

Уколико желите да помогнете Марку да истраје и победи у својој борби, новац можете уплатити на жиро рачун:

200-3313840101913-06

Виолета Јовичић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.