Aktuelno Društvo Sport

Други ,,Чаквалтон“ за наше суграђане!

У организацији Триатлон тима „Борац” и Спортског центра „Младост” у уторак ће се са почетком у 18.30 часова на градском базену и атлетском стадиону одржати други чачански акватлон – „Чакватлон”. Такмичење у пливању и трчању је прилагођено свим узрастима и нивоу физичке спремности учесника.

Планирано је да се такмичење одржи у две старосне категорије. Трка за децу до 15 година старости обухвата 25 метара пливања + 1 круг трчања на атлетској стази. Док у другој категорији преко 15 година старости такмичари ће пливати 50 метара + 2 круга трчања на атлетској стази.

Правила овог атрактивног такмичења су да такмичари након задатог препливавања трче до свог стартног броја где остављају пливачку опрему, обувају патике и облаче мајицу, пролазе кроз капију између базена и атлетске стазе и трче предвиђену дистанцу.

За ово такмичење нема плаћања котизације, а пријаве су отворене до уторка 20. августа до 18 часова. Сви учесници који заврше трку добијају медаље, док су за три првопласирана у обе категорије предвиђене новчане награде, а и за најмлађе су обезбеђене вредне награде. Триатлон тим „Борац” и Спортски центар „Младост” позивају све заинтересоване да подрже ову спортску идеју као учесници или навијачи.

Све ближе информације можете добити на број телефона 064/5344654.

Извор: СЦ ,,Младост“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.