Aktuelno Saobraćaj

,,ПУТЕВИ СРБИЈЕ“: ПОВЕЋАН ИНТЕНЗИТЕТ САОБРАЋАЈА НА СВИМ ДРЖАВНИМ ПУТЕВИМА

ЈП „Путеви Србије” обавештава учеснике у саобраћају да је на свим државним путевима у Републици Србији повећан интензитет саобраћаја.

Како би се обезбедио несметан пролазак возила српским аутопутевима интензивиран је рад на наплатним станицама, повећан је број инкасаната и сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.

Из ЈП ,,ПУТЕВИ СРБИЈЕ“ напомињу да је најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.

Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима, интернет презентације ЈП „Путеви Србије“ и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“ могу да се информишу у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, радовима и другим неопходним информацијама. У циљу безбедности свих учесника у саобраћају,

ЈП „Путеви Србије” апелује на возаче да због великог броја возила на путевима, брзину кретања прилогоде условима на путу и стриктно поштују саобраћајну сигнализацију. Такође, скрећемо пажњу да је умор један од главних фактора који доводи до незгода и препоручујемо возачима да праве паузу на свака два сата. Свим учесницима у саобраћају желимо срећан пут.

Извор: ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.