Marketing Sport

ИЗ ГРАДА КОШАРКЕ ДО ГРАДА СВЕТЛОСТИ

ИЗ ГРАДА КОШАРКЕ ДО ГРАДА СВЕТЛОСТИ

Ово је прича о љубави, моди и игри испод обруча

У току Олимпијских игара све очи су биле упрте у наше спортисте који су најбољи амбасадори наше земље где год да се појаве. Још пре него што су отпутовали за Париз, наши кошаркаши су  били велики фаворити, а ми смо свим срцем навијали за њих и са великом жељом ишчекивали сваку наредну утакмицу. Међу најбољим кошаркашима наше земље нашао се и наш суграђанин Алекса Аврамовић, понос града и нације.

Препознатљив по широком осмеху, сјајној игри испод обруча, великом срцу, невероватној енергији и срчаности, Алекса је одавно постао миљеник свих генерација и узор младима.

Сведоци смо да се сличан сличноме радује, те тако, недавно су друштвене мреже преплавиле фотографије нашег суграђанина, кошаркашког репрезентативца Алексе Аврамовића, одевеног у домаћи бренд TIFFANY, који је, ни мање ни више, потекао такође из Чачка.

До ове сарадње је дошло сасвим спонтано јер су обе стране препознале једна код друге да имају исти поглед на свет, да воле исти стил и бирају начин на који ће доћи до места на којем желе бити.

Кажу да ништа није  тешко када се пронађу они који гледају у истом смеру. Они који знају свој циљ, они бирају пут и верују да ће успех на крају тог пута и доћи. Такве енергије поклопиле су се и код њих.

Да пут ка успеху ни мало није једноставан сведоци смо из Алексине досадашње каријере, ред победа, ред повреда, али осмех на лицу и сјај у очима никад не изостају. Из Чачка, града кошарке, до Београда, преко Варезеа, Малаге, Мадрида и Москве,  Алекса је стигао до Париза, града светлости и своју најбољу игру испод обруча показао читавом свету, те је тако уз освојену бронзану медаљу, проглашен и за најбољег дефанзивног играча на Олимпијским играма у Паризу. Са друге стране и компанија TIFFANY је, за својих преко четрдесет година пословања, прошла кроз различите изазове, успоне и падове, али данас важи за једну успешну и стабилну домаћу компанију са тенденцијом даљег раста и развоја.

Теодора и Алекса Аврамовић за „Tiffany Production“

На путу ка врху Алексу у стопу прати и његова лепша половина, супруга Теодора, са којом ужива у љубави већ читаву деценију. Подршка, љубав, породица и јака вера су помогле овом младом спортисти да израсте, пре свега, у доброг човека, а потом и у одличног спортисту који је спреман да остави и срце на терену и да у победу уложи и последњи атом снаге. Са друге стране и компанија TIFFANY, као породична компанија, негује породичне вредности и гради пословање заједно са члановима своје породице. Те тако, можемо истаћи да се друга генерација породице Радоичић већ укључила у пословање компаније и већ постиже значајне резултате у својим секторима.

Теодора и Алекса Аврамовић за „Tiffany Production“

Теодора и Алекса су, попут модела са светских модних писта, приказали да се одлично могу снаћи у улози професионалних модела, а тако су и млади пар Аврамовић и компанија TIFFANY из Чачка, кроз ову сарадњу истакли колико је важно да подржавамо све оно што је добро, што је домаће и да у нашој земљи имамо и те како добре модне брендове, али и сјајне младе људе на које би сви требалo да се угледамо. Посебно нас радује чињеница када можемо да видимо на делу локалпатриотизам, када се наши суграђани међусобно подржавају, када су једни другима ослонац и мотивација, зато, подржавајмо наше младе људе на путу ка врху, бирајмо домаће и будимо једни другима ветар у леђа!

Фото: Јелена Митић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.