Grad

У Трнави асфалтирано седам саобраћајница

Некада запуштени и блатњави путеви, ових дана су добили сасвим други изглед. Асфалтирана је Улица Предрага Бојовић, која има два крака, као и неколико саобраћајница у делу „Дуге њиве“. Радови који су данас завршени, коштали су 53 милиона динара. Новац је, на захтев Града Чачка, обезбедила Влада Србије, преко Министарства грађевине, саобраћаја и инфраструктуре. Иницијатива је потекла од мештана ових делова Трнаве.

Улица Предрага Бојовића

– Требало је да радови започну још пре неколико година. Каснили смо, јер су средства морала да буду уложена у здравство, што је било хитније у време пандемије вируса корона. Успели смо пре годину дана да решимо и имовинско-правне односе и данас, симболично на Петровдан, све да завршимо. Асфалт је добило више од 120 домаћинстава – изјавио је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка. Заједно са сарадницима данас је посетио Трнаву и захвалио радницима који су претходних дана радили на врло високим температурама, као мештанима.

„Дуге њиве“

Радове је извела фирма „Србија ауто-пут“. У делу „Дуге њиве“ једино још није асфалтиран крак који води Стојићима и Бојовићима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.