Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   28. 06  
Пројино брашно 100  
Кромпир 100  
Пасуљ 350-700  
Паприка 180-220  
Парадајз 100-200  
Краставци 60-100  
Тиквице 50  
Цвекла 120  
Спанаћ 500  
Купус 50  
Целер 250-500  
Першун веза 40-50  
Шаргарепа 100-150  
Зелени лист купуса 60  
Зелена салата 50  
Црни лук 80-120  
Бели лук 700-1000  
Шампињони 350  
Броколи 300  
Празилук 250-300  
Карфиол 350-400  
Плави патлиџан 300  
Кисели купус 150-200  
Млади лук (веза) 50  
Ротква    
Ротквице 50  
Боранија 200-250  
Млади кромпир 80-100  
Крушке 150-200  
Јабуке 50-150  
Шљиве 100-120  
Грожђе 500  
Диње 100-110  
Лубенице 80  
Мед 1000-1500  
Суве шљиве 400-550  
Јагоде    
Трешња 150-300  
Кајсије 160-200  
Брескве 150-200  
Вишње 120-150  
Малине 700  
Лимун 250-280  
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 160-280  
Лешници 1кг 1500  
Језгра ораси 1000  
Очишћена живина 299-500  
Јаја 7-20  
Кајмак 1200-1500  
Сир 500-900  
Пршута 1500-3000  
Сланина 800-1400  
Суџук 1400  
 
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 350-400
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.