Dragačevo Region

ЕМОТИВНО ПУТОВАЊЕ УЗ ПОЕТСКО МУЗИЧКИ КАБАРЕ „ЧЕЗНЕМ ДА ВАМ КАЖЕМ“

ЕМОТИВНО ПУТОВАЊЕ УЗ ПОЕТСКО МУЗИЧКИ КАБАРЕ „ЧЕЗНЕМ ДА ВАМ КАЖЕМ“

Има оних вечери које се памте, а сигурни смо да је четвртак вече у Културном центру у Гучи, по други пут, првак драме Београдског драмског позоришта Милорад Мики Дамјановић са својим гостима приредио незаборав.

Поетско музички кабаре „Чезнем да вам кажем“ пробудио је, по други пут у Гучи, оне потиснуте емоције. Слушајући чаробног Микија Дамјановића и причу о његовом одрастању, о оним деведесетим годинама, причу о првом неуспеху а затим и о многобројним успесима које ниже годинама, готово смо сигурни да је свако од вас у сали Културног центра у Гучи чезнуо да нашто каже.

А било је то прелепо вече, поезије, музике и искрених емоција. Смејали смо се гласно и искрено, на моменте били сетни. Било је и оних који су заједно са Микијем казивали песме Јована Дучића, Мике Антића, Десанке Максимовић…

Анђеоски глас Наташе Радовановић, једне од најзапаженијих дива Опере Народног позоришта у Београду изнова и изнова је очаравао присутне.

Павле Јоксимовић, врхунски пијаниста, пратио је ову дивну причу испричану на један леп, духовит начин.

Не смемо заборавити шармантну глумицу Драгану Мићаловић, Мину Лазаревић, звезду на даскама које живот значе са прелепим гласом и Стевана Пиала, глумца који је освојио срца како млађе тако и старије публике.

Драгачевска публика је још једном показала да је најбоља.

-Овај кабаре обично сместимо у два сата али то је у Гучи немогуће. Гуча ме инспирише – рекао је Мики за крај.

И тако је укратко текла прича. Он је рекао све за чим је чезнуо а ми чезнемо да му кажемо: Хвала за сваку пробуђену емоцију и вече за незаборав!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.