Kultura

Представа „Наш разред“ одиграна синоћ у Културном центру

Пише: Виолета Јовичић


Представа „Наш разред”, по тексту Тадеуша Слобођанека, у адаптацији и режији Татјане Мандић Ригонат, изведена је синоћ у Великој сали Културног центра Чачак. Представа „Наш разред“, прати судбине десеторо другарица и другова, Пољака и Јевреја, кроз деценије 20. и 21. века и отвара многа питања, као што је рецимо питање фашизма, али и трагање за добрим стварима.

– Сви заједно смо коментарисали да је публика овде у Чачку била потпуно концентрисана, стекли смо утисак да су све време пратили фокусирано, што је на крају потврдио и њихов аплауз, а и сви су устали. Било је јако узбудљиво, реаговали су другачије него публика у Београду, јер су се тамо више смејали. Играмо по различитим сценама и знамо да препознамо када је публици досадно, али и када су концентрисани све време. Заиста је публика била дивна – рекао је Душан Матејић, глумац.

У овој представи улоге тумаче Нина Нешковић, Сузана Лукић, Јелена Благојевић, Вучић Перовић, Недим Незировић, Петар Стругар, Данило Лончаревић, Драган Секулић, Душан Матејић и Јован Јовановић.

Опширније у наредном броју Чачанског гласа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.