зима пут Фото: ЈП "Градац"
Saobraćaj

На сеоском подручју пред зору посипање ризле и соли


Током данашњег дана није било падавина, али су температуре биле изузетно ниске. Није било потребе за интервенцијама зимске службе, осим на појединим локацијама по позиву председника месних заједница. На територији града Чачка јавни превоз се обавља несметано и није било саобраћајних незгода услед временских неприлика.

Фото: ЈП „Градац“


Радници ЈКП „Комуналац“, у сарадњи са стручним надзором ЈП „Градац“, прате стање и вечерас, по потреби вршиће се посипање соли, пре свега на успонима, мостовима и кружним токовима у граду.
-На сеоском подручју ће радници ЈКП „Моравац“ Мрчајевци и ЈКП „Градско зеленило“ од 3 часа започети са посипањем агрегата, тј. мешавина ризле и соли, како би спремно сачекали јутро и појачан интензитет саобраћаја. Апелујемо на све возаче да вожњу прилагоде условима на путу, пре свега брзину кретања уз коришћење зимских пнеуматика – поручују из ЈП „Градац“.

Активности зимске службе током јучерашњег дана, током прошле ноћи и јутра, дале су одличан резултат и сви путни правци на територији града Чачка су били проходни, а саобраћај се одвијао несметано.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.