Grad Kultura

Едукативна трибина ,,Ниси сама”

Едукативна трибина, под називом ,,Ниси сама”, у организацији Удружења „Центар за бебе”, биће одржана у петак, 1. децембра у 12 часова, у Малој сали Градске библиотеке Чачак.

Учесници трибине су здравствени комуниколог, оснивач и председник Удружења Мила Тодоровић, социјални радник и системски породични психотерапеут Вера Маџар, координатор саветовалишта и мама која је прошла саветовање Николија Фуруновић и координатор пројекта „Беба плус” Јаворка Савић.

Удружење се бави демографским проблемима, тежи да едукује младе, да пружи индивидуалну подршку трудницама и родитељима, али пре свега да подигне свест о вредности сваког људског живота.

,,Ниси сама” је саветовалиште за непланиране и кризне трудноће које даје бесплатну психолошку потпору и савете будућим мајкама.

Заинтересовани ће имати прилику да се укључе у разговор, размене искуства и добију одговоре на питања у вези са неком од кризних ситуација на почетку трудноће, као што су забрињавајуће здравствено стање мајке, недостатак подршке примарне породице, незавршено школовање, незавидан материјални положај, лоши резултати пренаталне дијагнозе, претходни абортуси и други индивидуални разлози.

Извор: Градска библиотека

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.