Ivanjica Region

У ОРГАНИЗАЦИЈИ КЗМ ИВАЊИЦА БЕСПЛАТНИ КУРС 3Д МОДЕЛИРАЊА

У ОРГАНИЗАЦИЈИ КЗМ ИВАЊИЦА БЕСПЛАТНИ КУРС 3Д МОДЕЛИРАЊА

Канцеларија за младе ће, у сарадњи са Факултетом за машинство и грађевинарство у Краљеву, у наредном периоду реализовати бесплатан курс 3Д моделирања и штампања. Могу се пријавити сви заинтересовани млади са подручја Општине. Број полазника је ограничен, а предност имају они који се први пријаве. 

Пријаве се могу слати на мејл адресу kzm.ivanjica@hotmail.com, путем фејсбук странице Млади Ивањице- Канцеларије за младе, инстаграм налога kzm_ivanjica  или на бројеве телефона 064/8899486 и 064/4192407.

Велики део овог савременог курса посвећен је практичном раду. Полазници ће овладати целокупним процесом развоја, припреме и штампања модела, и стећи увид у неке од најактуелнијих технолошких и дизајнерских тенденција.

Обезбеђени су сви алати и материјали потребни за практичну реализацију, а полазници ће добити сертификат о завршеном курсу.

Реализује се у оквиру пројекта „Примена програма Центра за развој иновација у запошљавању и технолошком предузетнишву“ који финансира Министарство туризма и омладине РС, а суфинансира Општина Ивањица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.