Grad

ВЕШТАЧКА ТРАВА ЗА ПОМОЋНИ ТЕРЕН ФК “СЛОБОДА”

Рок за завршетак 120 дана. Из градског буџета опредељено 36 милиона динара.

Како обећавају надлежни, на терену на коме тренирају најмлађи биће уграђена најквалитетнија и најсавременија подлога. Терен ће бити димензија 90 x 45. У ”Слободи” тренирају све категорије младих, од цицибана до јуниора и сениора, који се такмиче у Зони Западно-моравској.

– Велико је задовољство што ће дечаци и њихови тренери добити много боље услове за игру и тренинг и постизати боље резултате. У ствари, резултати нису важни, него да деца играју и да што више буду на отвореном. Три године смо радили на идејном решењу, изради пројекта, прибављању дозвола, свега што је претходило радовима.  У завршној фази је израда пројекта за осветљење терена. Има је и сада, али је скромна. Надамо се да ће до краја године бити завршена пројектно-техничка документација и да ћемо на пролеће имати савремени терен за најмлађе – најављује Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

Радови су данас започети, а градском руководству захвалност су упутили Душан Вукосављевић, председник ФК ”Слобода” и Горан Аничић, председник Скупштине компаније ”Слобода”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.