ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ, ГУЧА
Dragačevo Region

ОТКАЗАНО 61. РАСПЕВАНО ДРАГАЧЕВО

Културни центар општине Лучани Гуча: ОБАВЕШТЕЊЕ

ОТКАЗУЈЕ СЕ 61. РАСПЕВАНО ДРАГАЧЕВО

Гуча – Због трагедија и немилих догађаја какве Србија не памти, као и превелике туге коју као народ осећамо и делимо са онима који су изгубили најмилије, дужност нам је да и ми заћутимо.

Цела Србија је заћутала због трагедија које ће оставити печат на све нас. Зато нам људскост и туга коју осећамо због оних који су на вечни починак испратили најмилије, налаже да и ми заћутимо.

Културни центар општине Лучани у Гучи као установа која у својој делатности има, између осталог и одржавање манифестација забавног карактера, обавештава грађане да ће у наредном периоду обуставити све активности које промовишу тај вид  делатности.

Из тог разлога, вођени разговорима са колегама из окружења, донели смо одлуку да се 61. Распевано Драгачево, заказано за сутра, 9. мај 2023. године откаже.

Молимо за разумевање! Песма и игра су обележиле драгачевски крај, али у данима када се држава суочава са непреболом и великим изазовима, не осећамо спремност нити нам срце налаже да се веселимо као што то традиција налаже.

Јединствени у болу и жељи да се ово више никада не догоди!

                                                                                                       С поштовањем

Културни центар општине Лучани Гуча

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.