ПИЈАЦА
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
    НАЗИВ РОБЕ
03. 03.
Пројино брашно180-200
Кромпир 100-120
Пасуљ280-600
Паприка400-450
Парадајз300
Краставци300
Тиквице300
Цвекла100
Спанаћ150-200
Купус30-200
Целер300
Першун веза50
Шаргарепа100
Зелени лист купуса60-80
Зелена салата40-50
Црни лук140-150
Бели лук 800-1000
Шампињони350
Броколи 300
Празилук180
Карфиол300
Плави патлиџан550
Кисели купус150-200
Млади лук (веза)30-50
Корнишони
Ротква150
Ротквице50-60
Боранија
Крушке150-300
Јабуке50-100
Грожђе
Диње
Мед1000-1200
Јагоде800
Суве шљиве450-550
Лубенице
Мушмуле
Малине
Шљиве
Вишње
Лимун160
Боровнице
Јужно воће (поморанџе,мандарине)110-200
Лешници 1кг1000-1200
Језгра ораси800-100
Очишћена живина319-500
Јаја15-20
Кајмак900-1300
Сир400-800
Пршута1400-2600
Сланина700-1400
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад310
Овце
Јагњад
Пшеница45
Кукуруз45
Јечам45
ШАРАН849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ429
ГИРИЦЕ199
ОСЛИЋ ХЕК549
ФИЛЕТ СОМА 599
СКУША419
ХАРИНГА329
ПАСТРМКА899
ТОЛСТОЛОБИК499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.