Пројино брашно | 180-200 | 180-200 |
Кромпир | 100 | 100 |
Пасуљ | 250-600 | 250-600 |
Паприка | 80-250 | 80-250 |
Парадајз | 150-180 | 150-180 |
Краставци | 160 | 160 |
Тиквице | 200 | 200 |
Цвекла | 100 | 100 |
Спанаћ | 200 | 200 |
Купус | 35-50 | 35-50 |
Целер | 300 | 300 |
Першун веза | 30-40 | 30-40 |
Шаргарепа | 100 | 100 |
Зелени лист купуса | 60-70 | 60-70 |
Зелена салата | 50-60 | 50-60 |
Црни лук | 100 | 100 |
Бели лук | 700-900 | 700-900 |
Шампињони | 300 | 300 |
Броколи | 250 | 250 |
Празилук | 120-150 | 120-150 |
Карфиол | 180-200 | 180-200 |
Плави патлиџан | 80-100 | 80-100 |
Кисели купус | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | 50 | 50 |
Корнишони | 100-160 | |
Ротква | 100 | 100 |
Ротквице | 50 | 50 |
Боранија | 300 | 300 |
Крушке | 100-150 | 100-150 |
Јабуке | 50-100 | 50-100 |
Грожђе | 180-220 | 180-220 |
Диње | ||
Ђумбир | 800 | 800 |
Мед | 1000-1200 | 1000-1200 |
Нектарине | ||
Дуње | 150-180 | 150-180 |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Лубенице | ||
Мушмуле | 100-120 | 100-120 |
Малине | ||
Шљиве | ||
Вишње | ||
Лимун | 160 | 190 |
Боровнице | ||
Јужно воће | 160-280 | 160-280 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 800-1000 | 800-1000 |
Очишћена живина | 319-500 | 319-500 |
Јаја | 14-20 | 14-20 |
Кајмак | 800-1200 | 800-1200 |
Сир | 400-700 | 400-700 |
Пршута | 1300-2500 | 1300-2500 |
Сланина | 700-1300 | 700-1300 |
Суџук | 1200 | 1200 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | 280-320 | 280-320 |
Прасад | 360-380 | 350-370 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | ||
Пшеница | 45 | 45 |
Кукуруз | 45 | 45 |
Јечам | 45 | 45 |
ШАРАН | 799 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 579 | 599 |
СКУША | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 699 | 749 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 |