Kultura

„АРЧИ, ПАС КОЈИ ВОЛИ КЊИГЕ“ – ПАС ЈУНАК КЊИГЕ И ГОСТ ПРОМОЦИЈЕ

ПРОМОЦИЈА ИЛУСТРОВАНЕ КЊИГЕ „АРЧИ, ПАС КОЈИ ВОЛИ КЊИГЕ” У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ У ЧАЧКУ

ИЗВОР: ИК „Пчелица“

У данима када се обележава Дечја недеља, у просторијама Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис” у Чачку, на Дечјем одељењу, одржана је несвакидашња промоција илустроване књиге „Арчи, пас који воли књиге” аутора Горана Марковића и илустратора Алексе Јовановића.

Фото: ИК „Пчелица“


У промоцији су учествовали аутор, Горан Марковић, главни јунак књиге, пас Арчи, уредница Издавачке куће Пчелица, Бојана Јовановић, учитељица и пријатељица Гогија и Арчија, Маја Кораксић и у име Градске библиотеке, библиотекарка Маријана Лазић.

Фото: ИК „Пчелица“


Гости на промоцији били су предшколци вртића „Радост” и „Гимназион”. Они су уживали слушајући о истинитим доживљајима главног јунака ове књиге о којима им је причао сам аутор. Деца су била у прилици и да погледају кратак филм о Арчијевом одрастању, да активно учествују у разговору о књизи са учитељицом Мајом и да се друже са Гогијем и Арчијем, које су многи од њих већ знали из омиљеног серијала илустрованих књига о Арчију и Дори.

Фото: ИК „Пчелица“


Пчелица је овом приликом Дечјем одељењу чачанске библиотеке, као и вртићима који су учествовали у промоцији, поклонила најновије издање „Арчи, пас који воли књиге”, али и остале илустроване књиге о Арчију и Дори.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.