НАЗИВ РОБЕ | 01. 07. | 08. 07. | 15. 07. |
Пројино брашно | 100-120 | 100-120 | |
Кромпир | 80-100 | 80-100 | |
Пасуљ | 250-500 | 250-500 | |
Паприка | 150-220 | 100-170 | |
Парадајз | 130-170 | 100-150 | |
Краставци | 80-100 | 80-100 | |
Тиквице | 50-70 | 50-70 | |
Цвекла | 100 | 100 | |
Спанаћ | |||
Купус | 50-70 | 50-70 | |
Целер | 200-250 | 200-250 | |
Першун веза | 30 | 30 | |
Шаргарепа | 80-100 | 80-100 | |
Зелени лист купуса | 50-60 | 50-60 | |
Зелена салата | 30 | 30 | |
Црни лук | 80-100 | 80-100 | |
Бели лук | 1000 | 1000 | |
Шампињони | 280 | 280 | |
Броколи | 250 | 250 | |
Празилук | 200 | 200 | |
Карфиол | 250 | 250 | |
Плави патлиџан | 300 | 300 | |
Кисели купус | 120-150 | 120-150 | |
Млади лук (веза) | 50 | 50 | |
Mлади кромпир | 80-100 | ||
Ротква | |||
Ротквице | 40-50 | 40-50 | |
Боранија | 200-250 | 200-250 | |
Крушке | 120-200 | 120-200 | |
Јабуке | 30-120 | 30-120 | |
Трешње | |||
Диње | 90 | 80-100 | |
Kаjсије | 100 | 110 | |
Мед | 900-1200 | 900-1200 | |
Нектарине | 150 | 80-120 | |
Брескве | 70-100 | 80-120 | |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 | |
Лубенице | 60 | 50 | |
Купине | 500 | ||
Малине | 800 | 800 | |
Шљиве | 120 | 120 | |
Грожђе | 70-100 | 70-100 | |
Лимун | 260 | 260 | |
Јужно воће | 110-250 | 120-250 | |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 | |
Језгра ораси | 1200 | 1200 | |
Очишћена живина | 329-420 | 329-420 | |
Јаја | 9-18 | 10-18 | |
Кајмак | 800-1000 | 800-1000 | |
Сир | 300-500 | 300-500 | |
Пршута | 1200-2200 | 1200-2200 | |
Сланина | 500-1000 | 500-1000 | |
Суџук | 900 | 900 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 300 | 300 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | 330-350 | 300 |
Пшеница | 45 | 45 |
Кукуруз | 45 | 45 |
Јечам | 45 | 45 |
ШАРАН | 799 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 579 | 579 |
СКУША | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 699 | 699 |