НАЗИВ РОБЕ | 03. 06. | 10. 06. |
Пројино брашно | 100 | 100 |
Кромпир | 80-100 | 80-100 |
Пасуљ | 250-500 | 250-500 |
Паприка | 250-300 | 250-300 |
Парадајз | 220-280 | 180-250 |
Краставци | 80-100 | 80-100 |
Тиквице | 80-100 | 80-100 |
Цвекла | 100 | 100 |
Спанаћ | 150-200 | |
Купус | 60-70 | 50-70 |
Целер | 200-250 | 200-250 |
Першун веза | 30 | 30 |
Шаргарепа | 80-100 | 80-100 |
Зелени лист купуса | 50 | 50-60 |
Зелена салата | 30 | 30 |
Црни лук | 80-100 | 80-100 |
Бели лук | 1000 | 1000 |
Шампињони | 280 | 280 |
Броколи | 250-300 | 250 |
Празилук | 150 | 150 |
Карфиол | 300 | 250 |
Плави патлиџан | 300 | |
Кисели купус | 120-150 | 120-150 |
Млади лук (веза) | 30-40 | 30-40 |
Mлади кромпир | 100-150 | 100-150 |
Ротква | ||
Ротквице | 40-50 | 40-50 |
Боранија | 350-400 | 350-400 |
Крушке | 300 | 250-300 |
Јабуке | 30-120 | 30-120 |
Трешње | 80-120 | 100-150 |
Диње | 220 | 200 |
Kаjсије | 300 | 250 |
Мед | 900-1200 | 900-1200 |
Нектарине | 400 | 250-300 |
Брескве | 400 | 180-250 |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Лубенице | 130 | 110 |
Јагоде | 100-150 | 200-300 |
Малине | ||
Шљиве | ||
Грожђе | ||
Лимун | 150 | 180 |
Јужно воће | 140-250 | 130-250 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 1200 | 1200 |
Очишћена живина | 309-420 | 309-420 |
Јаја | 10-18 | 10-18 |
Кајмак | 800-1000 | 800-1000 |
Сир | 300-500 | 300-500 |
Пршута | 1200-2200 | 1200-2200 |
Сланина | 500-1000 | 500-1000 |
Суџук | 900 | 900 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 370-400 | 370-400 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | 350 | 300 |
Пшеница | 45 | 45 |
Кукуруз | 40 | 40 |
Јечам | 45 | 45 |
ШАРАН | 799 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 399 | 399 |
ГИРИЦЕ | 169 | 169 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 579 | 579 |
СКУША | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 279 | 279 |
ПАСТРМКА | 699 | 699 |