ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
     НАЗИВ РОБЕ   01. 04
Пројино брашно 100
Кромпир 60-80
Пасуљ 250-500
Паприка 350-450
Парадајз 300-320
Краставци 250-350
Тиквице 250
Цвекла 80-100
Спанаћ 100-150
Купус 120-150
Целер 250
Першун веза 50
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 60-80
Зелена салата 40-50
Црни лук 70-100
Бели лук 800-1100
Шампињони 250
Броколи 350
Празилук 120-150
Карфиол 300
Плави патлиџан 300
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза) 40-50
Корнишони  
Ротква 150
Ротквице 50
Боранија  
Крушке 120-180
Јабуке 30-120
Дуње 100
Мушмуле  
Kаjсије  
Мед 900-1100
Нектарине  
Брескве  
Суве шљиве 400-600
Лубенице  
Јагоде 450-500
Малине  
Шљиве  
Грожђе  
Лимун 100-130
Јужно воће 100-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 290-390
Јаја 12-20
Кајмак 800-1000
Сир 300-500
Пршута 1200-2000
Сланина 450-850
Суџук 900
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 300-330
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 40
Јечам 45
ШАРАН 599
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 399
ГИРИЦЕ 169
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 459
СКУША 419
ХАРИНГА 279
ПАСТРМКА 619

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.