Politika

СНС: На поновљеном гласању остварен изузетан резултат

САОПШТЕЊЕ Градског одбора СНС Чачак поводом поновљеног гласања на бирачком месту број 47, Љубић село 1, у Чачку, објављујемо у целости:

На поновљеном гласању на бирачком месту број 47 Љубић село 1 у Чачку, остварен је изузетан резултат, како у погледу излазности, тако и што се тиче изјашњавања на постављено референдумско питање.

За промене Устава, које се искључиво односе на независност судства и самосталност тужилаштва, гласало је 75% изашлих бирача.

Овакав резултат показује колико је било важно грађанима додатно разјаснити суштину и значај изјашњавања о променама Устава што је, пре свих, током претходне седмице, учинио председник Републике Србије Александар Вучић.

По веома хладном времену грађани Љубића су у недељу показали коме верују и да се све што се креће напред не може зауставити. Неизмерно им хвала на овако исказаној подршци.

Са огромном енергијом, спремни на још јачи рад, жељни нових успеха за Србију, очекујемо 3. април, када ћемо на веома важним изборима за будућност наше земље, показати да нема повратка у прошлост, већ да је жеља грађана Србије и Чачка да заједно побеђујемо и идемо напред.

Градски одбор СНС Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.