НАЗИВ РОБЕ | 03. 12. | 10. 12. | 17. 12. | 24. 12. |
Пројино брашно | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Кромпир | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 60-80 |
Пасуљ | 220-400 | 220-400 | 220-400 | 220-400 |
Паприка | 100-220 | 100-220 | 100-220 | 100-220 |
Парадајз | 120-160 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Краставци | 120-160 | 160-230 | 160-230 | 160-220 |
Тиквице | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Цвекла | 100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Спанаћ | 200 | 200 | 150 | 130-150 |
Купус | 50-70 | 50-70 | 50-70 | 50-70 |
Целер | 250 | 250 | 250 | 250 |
Першун веза | 30 | 50 | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100 | 100 | 100 | 100 |
Зелени лист купуса | 50-70 | 70-80 | 70-80 | 70-80 |
Зелена салата | 40-60 | 40-60 | 40-60 | 40-60 |
Црни лук | 70-100 | 70-100 | 70-100 | 70-100 |
Бели лук | 700-800 | 700-800 | 700-800 | 700-800 |
Шампињони | 200-220 | 200-220 | 200-220 | 200-220 |
Броколи | 300 | 300 | 300 | 300 |
Празилук | 100-120 | 100-120 | 80-100 | 80-100 |
Карфиол | 50-70 | 80-100 | 150 | 150 |
Плави патлиџан | 300 | 300 | 300 | 300 |
Кисели купус | 200-250 | 200-250 | 200 | 200 |
Млади лук (веза) | 50 | 50 | 50 | 40-50 |
Корнишони | 200 | 200 | ||
Ротква | 100 | 100 | 100 | 100 |
Ротквице | 50 | 50 | 50 | 40-50 |
Боранија | ||||
Крушке | 120-200 | 120-200 | 130-200 | 120-200 |
Јабуке | 40-120 | 40-120 | 40-120 | 40-120 |
Дуње | 80-100 | 80 | 100 | 80-100 |
Мушмуле | 200 | 200 | 200 | 180-200 |
Kаjсије | ||||
Мед | 800-1200 | 800-1200 | 800-1200 | 800-1200 |
Нектарине | ||||
Брескве | ||||
Суве шљиве | 400-600 | 400-600 | 400-600 | 400-600 |
Лубенице | ||||
Купине | ||||
Малине | ||||
Шљиве | ||||
Грожђе | 140-250 | 140-250 | 140-280 | 140-280 |
Лимун | 110 | 110 | 110 | 110 |
Јужно воће | 130-250 | 130-250 | 110-250 | 110-250 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 279-390 | 279-390 | 279-300 | 279-390 |
Јаја | 9-15 | 9-15 | 9-15 | 9-15 |
Кајмак | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Сир | 300-500 | 300-500 | 300-500 | 300-500 |
Пршута | 1000-2000 | 1000-2000 | 1000-2000 | 1000-2000 |
Сланина | 500-1000 | 500-1000 | 500-1000 | 500-1000 |
Суџук | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | 160-200 | 160-200 | 160-200 | 160-200 |
Прасад | 220-240 | 250 | 250 | 240-250 |
Овце | 110-120 | 110-120 | 110-120 | 110-120 |
Јагњад | 280-300 | 300 | ||
Пшеница | 35 | 35 | 35 | 35 |
Кукуруз | 35 | 35 | 35 | 35 |
Јечам | 35 | 35 | 38 | 38 |
ШАРАН | 499 | 499 | 499 | 499 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 529 | 529 | 529 | 529 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 389 | 389 | 389 | 389 |
ГИРИЦЕ | 149 | 149 | 149 | 149 |
ОСЛИЋ ХЕК | 499 | 499 | 499 | 529 |
ФИЛЕТ СОМА | 459 | 459 | 459 | 459 |
СКУША | 369 | 369 | 369 | 369 |
ХАРИНГА | 259 | 259 | 259 | 259 |
ПАСТРМКА | 589 | 619 | 619 | 619 |