Kultura Kultura

Noć knjige najveća do sada!

Noć knjige najveća do sada!

Laguna i Delfi knjižare nastavljaju da promovišu književnost i čitanje organizujući 25. Noć knjige, koja se održava od 10. do 12. decembra na čak 63 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 33 grada u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije.

I ovu Noć knjige obeležavaju veliki popusti na izdanja Lagune: za kupovinu jedne knjige 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri ili više knjiga 40%.

U promovisanju knjige i čitanja priključili su nam se i drugi izdavači, njih preko stotinu. Na njihova izdanja važiće popust od 20%, kao i na strana izdanja i gift asortiman.

Od hitova u Noći knjige izdvajamo knjigu priča „Anđeli neće sići sa nebesa“ Đorđa Lebovića, roman novog Laguninog pisca Darka Tuševljakovića „Uzvišenost“, novu knjigu priča Jua Nesbea „Ostrvo pacova i druge priče“, novi roman kraljice romantične komedije Sofi Kinsele „Zabava tek počinje“, knjigu „Smišljajte i istražujte: Sabrani spisi“ Džefa Bezosa, dečje knjige „Amelija Zubić i nestalo blago Jetija“, „Amelija Zubić i nestašni mačkorozi“, „Jan Bibijan“ i „Jan Bibijan na mesecu“ i mnoge druge.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuju vas i pokloni! Pripremite spiskove i budite deo Noći knjige!


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.