ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР, Чачак, 3. септембар

ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
Фото: Зора Симовић
Пројино брашно 90-100
Кромпир 60-80
Пасуљ 200-400
Паприка 100-180
Парадајз 80-120
Краставци 100-170
Тиквице 100
Цвекла 100-120
Спанаћ  
Купус 80
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 50-80
Зелена салата 80
Црни лук 80-100
Бели лук 700-800
Шампињони 200
Броколи 300
Празилук 170
Карфиол 250
Плави патлиџан 70-80
Кисели купус 150
Млади лук (веза)  
Корнишони 100-150
Ротква  
Ротквице  
Боранија 250-300
Крушке 130
Јабуке 40-100
Боровнице 1000
Трешње  
Kаjсије  
Мед 800-1000
Нектарине 120-150
Брескве 120-150
Суве шљиве 400-500
Лубенице 20-30
Купине 400
Малине 600
Шљиве 50-70
Грожђе 100-160
Лимун 220
Јужно воће 110-220
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 279-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 220-240
Овце 110-120
Јагњад 250-260
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 449
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 469
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.