Kultura

НАСТУПА „МОРАВА ТЕАТАР“

Новоосновани „Морава театар“ прво ће се представити чачанској публици представом „Црвенкапа“. Премијерно приказивање је 28. и 29. августа, од 20 часова, на позоришној сцени Културно-уметничког друштва „Дуле Милосављевић Желе“. Вечито млада „Црвенкапа“ и даље има исту поруку, исмевање незнања и помодарства, победу људских и моралних вредности.

Ана Милутиновић, Владимир Јоцовић, Огњен Грујић

– Преда мном је био велики задатак. Требало је да спознам све особине вука и његове поступке. Схватио сам да је жртва средине из које је потекао, није имао храбрости да јој се одупре и зато је постао грамзиви ништак! Зна да цени своју, али не и слободу других људи – позива нас Огњен Грујић, један од главних глумаца, да погледамо преставу.

Машту и новине у своје ликове унели су и Ана Милутиновић, Ана Ћосовић, Александра Ковачевић, Љубица Васовић, Радоје Ивановић, Даница Лазовић, Јована Петрићевић, Сара Татовић, Сандра Ружичић, Наталија Ћурчић, Михаило Марковић, Гаврило Марковић, Маша Перуничић. За костиме је била задужена Марина Капларевић, за музику Светлана Вукомановић и Жељко Пантелић. Кореограф је балерина Јелена Миловановић.

По тексту Александра Поповића, представу је режирао глумац Владимир Јоцовић.

Продаја улазница од 25. до 29. августа на благајни Културно-уметничког друштва „Дуле Милосављевић Желе“, од 16 до 20 часова. Цена је 400 динара.

Уз помоћ чачанских привредника, осветљена је сцена „Морава театра“. Претходних дана предузеће „Електроват“ поставило је 12 рефлектора, набављени су миксета и остала опрема неопходна за рад сваког позоришта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.