Пројино брашно 80-90
Кромпир – млади 60-70
Пасуљ 200-400
Паприка 150-250
Парадајз 120-200
Краставци 50-60
Тиквице 60-70
Цвекла 120
Спанаћ
Купус 60-80
Целер 250
Першун, веза 30
Шаргарепа 120
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 50
Црни лук 80
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 250
Празилук 250
Карфиол 250
Плави патлиџан 200
Кисели купус 120
Млади лук (веза) 30-40
Корнишони 70-80
Ротква
Ротквице
Боранија 250
Крушке 250-300
Јабуке 40-100
Боровнице 1000 1200
Трешње 200
Kајсије 250
Мед 800-1000
Нектарине 160
Брескве 150
Суве шљиве 400-500
Лубенице 60
Купине –
Малине 350-400
Шљиве –
Јагоде 180-200
Лимун 140-200
Јужно воће 120-200
Лешници 1 кг 1000-1200
Ораси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад –
Дебеле свиње
Прасад 220-240
Овце 120
Јагњад 240
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ, КОЛУТИЋИ 460
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519