Пројино брашно 80-90
Кромпир – млади 80-100
Пасуљ 200-400
Паприка 200-300
Парадајз 120-200
Краставци 80-100
Тиквице 60-80
Цвекла 100-120
Спанаћ 200
Купус 80
Целер 300
Першун, веза 30
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 40
Црни лук 80-100
Бели лук 700-800
Шампињони 200
Броколи 200
Празилук 200
Карфиол 180
Плави патлиџан 250
Кисели купус 120
Млади лук (веза) 30-40
Корнишони 120
Ротква 80
Ротквице 30-40
Боранија 300
Крушке 300
Јабуке 40-100
Боровнице –
Трешње 200-250
Kајсије 280
Мед 800-1000
Нектарине 350
Брескве 160
Суве шљиве 500-600
Лубенице 70
Купине –
Малине –
Шљиве –
Јагоде 150-200
Лимун 140-150
Јужно воће 120-280
Лешници 1 кг 1000-1200
Ораси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад –
Дебеле свиње 150
Прасад 240-250
Овце 120-130
Јагњад 240
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ, КОЛУТИЋИ 460
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519