Ivanjica Region

ОБЕЗБЕДИЛИ ПАКЕТИЋЕ ЗА ВРШЊАКЕ

У Предшколској установи „БАЈКА“

                        ОБЕЗБЕДИЛИ ПАКЕТИЋЕ ЗА ВРШЊАКЕ

     Предшколска установа „Бајка“ сваке године се укључује у хуманитарну акцију прикупљања артикала за пакетиће деци из социјално угрожених породица, коју организује Црвени крст. Колектив установе у сарадњи са децом и родитељима обезбедио је ове године велики број пакета које су јуче предали волонтерима Црвеног крста.

Предаја пакетића у ПУ „Бајка“ (фото: Ј.С.)

     „Прикупљене су играчке, слаткиши, гардероба и школски прибор. Надамо се да ћемо на овај начин усрећити малишане који иначе не би добили пакетиће. Захваљујемо се родитељима и Црвеном крсту што су наша деца могла да дају допринос и уживају у овој акцији“, казала је васпитачица Бојана Бешевић.

     Своју захвалност предшколској установи и родитељима изразио је у име Црвеног крста стручни сарадник Марко Андрејевић.

     „Заиста се нисмо надали да ће оволико пакетића бити обезбеђено. Велика захвалност Установи и родитељима на ангажману и жељи да овим својим гестом улепшају новогодишње празнике деци којој ће бити додељени“, истакао је Андрејевић.

    Традиционална акција „Један пакетић, много љубави“ се наставља. Волонтери Црвеног крста Ивањица у центру града прикупљају слаткише и играчке. На штанду у центру града од девет часова  суграђани су могли да својим малим доприносом помогну ову акцију и усреће више од 160 деце.

                                                                                                Ј.С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.