Društvo

Пијачни барометар

1. Пројино брашно 70-90          
2. Кромпир/млади 70/200          
3. Пасуљ 220-350          
3. Паприка 350-550          
4. Парадајз 160-250          
5. Краставци 120          
6. Тиквице 120          
7 Цвекла 70          
8 Спанаћ 100-120          
9 Купус 100          
10 Целер 300          
11 Першун веза 40          
12 Шаргарепа 80-100          
13 Зелени лист купуса 80-100          
14 Зелена салата 30-40          
15 Црни лук 120-130          
16 Бели лук 500-600          
17 Шампињони 200          
18 Броколи 400          
19 Празилук 200          
20 Карфиол 250          
21 Плави патлиџан 250          
22 Кисели купус 150          
23 Млади лук веза 40          
24 Јагоде 300-400          
25 Ротква 70          
26 Мед 800-900          
27 Јабука 30-70          
28 Ротквице 40          
29 Суве шљиве 250-350          
30 Крушке 240          
31 Јужно воће 100-400          
32 Лешници 1кг 1000          
33 Језгра ораси 800-1000          
34 Очишћена живина 210-370          
35 Јаја 8-13          
36 Кајмак 600-800          
37 Сир 250-500          
38 Пршута 1000-1800          
39 Сланина 350-900          
40 Суџук 800          
  СТОЧНА ПИЈАЦА            
1 Телад            
2 Дебеле свиње 150          
3 Прасад 260-280          
4 Овце 120-130          
5 Јагњад 280-300          
6 Пшеница 25          
7 Кукуруз 23          
8 Јечам 25          
               
               

 

 

Р.бр            НАЗИВ РОБЕ 03.05. 10.05. 17.05. 24.05. 31.05.
1. ШАРАН 479        
2. ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 525        
3. ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359      
4. ГИЛИЦА 149        
5. ОСЛИЋ КРУПНИ 419        
6. ФИЛЕТ СОМА 295        
7. СКУША 309        
8. ХАРИНГА 249        
9. ПАСТРМКА 589      

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.