Пијачни барометар, 3. фебруар

pijaca 1

Р.бр           НАЗИВ РОБЕ 03.02.2017 Просек
1. Пројино брашно 80
2. Кромпир 50
3. Пасуљ 250-350
3. Паприка 200
4. Парадајз 200
5. Краставци 200
6. Тиквице 200
7 Цвекла 50
8 Ротква 50-60
9 Купус 30
10 Koрнишони
11 Першун веза 30-50
12 Шаргарепа 50-60
13 Зелени лист купуса 30-50
14 Зелена салата 30
15 Црни лук 60
16 Бели лук кг 700
17 Шампињони 200
18 Броколи 150-200
19 Празилук 80-120
20 Карфиол 250
21 Плави патлиџан
22 Ротквице 60
23 Спанаћ 200
24 Мушмуле
25 Грожђе 220
26 Тикве 50
27 Јабука 30-60
28 Крушка 150
29 Суве шљиве 250-500
30 Малине 1кг
31 Јужно воће 130-240
32 Лешници 1кг 1200-1500
33 Језгра ораси 700-1000
34 Очишћена живина 350
35 Јаја 10-14
36 Кајмак 600-700
37 Сир 250-300
38 Пршута 1200-1700
39 Сланина 350-750
40 Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
1 Телад
2 Дебеле свиње
3 Прасад 200-210
4 Овце 130
5 Јагњад 320-330
6 Пшеница 24
7 Кукуруз 22
8 Јечам 25

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.