НАЗИВ РОБЕ | 07.09 | 14.09 |
21.09 |
Пројино брашно | 80-90 | 80-90 | 80-90 |
Кромпир | 40-60 | 40-60 | 40-60 |
Пасуљ | 160-300 | 160-300 | 160-300 |
Паприка | 50-120 | 50-120 | 50-120 |
Парадајз | 50-80 | 60-100 | 60-120 |
Краставци | 40-80 | 40-80 | 40-80 |
Тиквице | 40-50 | 40-80 | 40-50 |
Цвекла | 70-100 | 70-100 | 70-100 |
Боранија | 80-120 | 80-120 | 80-120 |
Купус | 30-40 | 30-40 | 30-40 |
Целер | 200-300 | 200-300 | 200-300 |
Першун веза | 30 | 30 | 30 |
Шаргарепа | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Зелени лист купуса | 60-70 | 60-70 | 60-70 |
Зелена салата | 30-50 | 30-50 | 30-50 |
Црни лук | 70-80 | 70-80 | 70-80 |
Бели лук | 400-600 | 400-600 | 400-600 |
Шампињони | 200 | 200 | 200 |
Броколи | 250 | 250 | 300 |
Празилук | 150 | 150 | 150 |
Карфиол | 150 | 150 | 80 |
Плави патлиџан | 70 | 50-60 | 50-60 |
Кисели купус | 150 | 150 | 150 |
Бресква | 80-100 | 100 | 100-110 |
Малине | 300 | 300 | 300 |
Шљиве | 30-60 | 50-60 | 50-60 |
Лубенице | 30-40 | 30-40 | 30-35 |
Јабука | 30-150 | 30-150 | 30-150 |
Грожђе | 80-120 | 100-120 | 100-120 |
Суве шљиве | 250-400 | 250-400 | 250-400 |
Крушке | 50-70 | 50-70 | 50-80 |
Јужно воће | 100-240 | 100-240 | 110-220 |
Лешници 1кг | 1200 | 1200 | 1200 |
Језгра ораси | 1200 | 1200 | 100-1200 |
Очишћена живина | 210-370 | 210-370 | 210-370 |
Јаја | 6-13 | 6-13 | 6-13 |
Кајмак | 500-700 | 500-700 | 500-700 |
Сир | 200-400 | 200-400 | 200-400 |
Пршута | 1000-1800 | 1000-1800 | 1000-1800 |
Сланина | 350-900 | 350-900 | 350-900 |
Суџук | 800 | 800 | 800 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |||
Телад | |||
Дебеле свиње | 180 | ||
Прасад | 200-210 | 190-200 | 180-190 |
Овце | 120-130 | 130 | 130 |
Јагњад | 230 | 230-240 | |
Пшеница | 25 | 25 | 25 |
Кукуруз | 23 | 23 | 23 |
Јечам | 23 | 23 | 23
|