Aktuelno Politika

Саопштење ГО СНС: СТОП ЗЛОУПОТРЕБИ ДЕЦЕ У ПОЛИТИЧКЕ СВРХЕ

На састанку повереништва Градског одбора Српске напредне странке Чачак анализирани су резултати недељних председничких избора и донет закључак да је 51,57% гласова, које је освојио председнички кандидат Александар Вучић, на нивоу прогнозираног, али да је победа могла бити убедљивија за бар пар процентних поена. Руководство СНС нашег града се сагласило да у наредном периоду треба извршити озбиљну, дубинску анализу и почети са припремама за неке наредне изборе, како се не би догодило као 2. априла да  наши чланови бирачких одбора трпе малтретирање, вређање и уцене од стране појединаца из других политичких опција.

SNS-Baner-696x451

Такође, чачански напредњаци су најоштрије осудили злоупотребу деце, углавном малолетника, у политичке сврхи, са циљем изазивања нестабилности, подела и сукоба у друштву. Градски одбор Српске напредне странке Чачак позива на смиривање беспотребних тензија, посебно јер на протестима инсистирају политичке странке које су доживеле фијаско на председничким изборима. Појединци изгледа нису свесни чињенице да дељење грађана на вредне и мање вредне представља опасност за читаво друштво.

Окупљањем једва стотинак симпатизера Двери испред њихових страначких просторија, којима су подршку давали малобројни активисти ДС-а, ЛДП-а, Нове Србије и још неких странака које су на прагу да оду у историју и заборав, постало је јасно да су млади препознали да неко покушава да их изманипулише и политички злоупотреби, па се нису у већем броју одазвали позиву организатора, пошто је јасно да су ови протести све само не спонтани.

Информативна служба ГО СНС Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.