Obrazovanje

Пријављивање до среде

Кандидати који желе да упишу Високу школу техничких струковних студија у Чачку документа могу предати до среде, 28. јуна

 

Било коју недоумицу кандидатима ће отклонити и студенти прве године. Заједно са професорима спремно их дочекују на инфо пулту испред Школе и Факултета техничких наука  тако ће бити све до средине наредне седмице. Прилику да још једном провере своје знање потенцијални студенти имају сутра. У 12 сати биће организован пробни пријемни испит из математике или теста знања.

DSCN5091

– Пријава за упис почела је 19. јуна и већ првог дана је одзив био одличан, много бољи него у исто време прошле године. Посебно су интересантни наши нови студијски програми информационе технологије и еколошки менаџмент, али и електроенергетика, производно машинство, графичка техника… Као и претходних година, пријавило се доста кандидата из Краљева, Пријепоља и осталих околних градова – каже Ивана Крсмановић, професорка енглеског језика на Високој школи техничких струковних студија.

Ранг листа примљених студената биће формирана после званичног пријемног испита из математике или теста знања који ће кандидати полагати у четвртак, 29. јуна, у 12 часова. Будући бруцоши моћи ће да се упишу од 4. до 6. јула.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.