„НИС“ ЗА КК БОРАЦ

 

ПОЧИЊЕ ОБНОВА ТРИБИНЕ ДО МОРАВЕ

 

Кошаркашком клубу Борац по трећи пут су одобрена средства на конкурсу „Заједници заједно“ који већ неколико година у расписује „Нафтна индустрија Србије“. Милион динара, колико је сада добио, клуб ће искористити за обнову једног дела трибина.

DSCF0169

– Реч је о трибинама најближим реци Морави. Тај део ће бити детаљно очишћен, а бетон замењен неклизајућим материјалом. Учинићемо све да и публика и играчи буду безбеднији, нарочито деца. Део трибина које ћемо обновити има око 500 места. Тај број неће бити смањен после реконструкције која почиње већ у суботу – најављује Марко Ивановић, директор КК Борац. Он се нада дас ће Борац следеће године моћи да буду обновљене и остале трибине. Осим свих селекција Борца, у хали утакмице играју јуниори Железничара и подмладак КК Младост.

DSCF0171

Пре неколико година нове столице у хали Борац поклонила је компанија „Моцарт“. Остале клупе и места постављени су пре неколико деценија.

Марко Ивановић подсећа навијаче да нису промењене цене улазница за утакмице. Ђачке карте коштају 100, а за одрасле 200 динара.

Борац у петак, 10. фебрауара, игра код куће против Вршца. Утакмица почиње у 18 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.