Најбољим „ђацима“ подељени сертификати

Запослени у пет чачанских основних школа имали су јединствену прилику да претходна четири месеца бесплатно усаврше знање енглеској језика. Течајеве од А2 до Б1 новоа за њих је организовала чачанска Школа страних језика „Black bird“. Полазницима који су успешно завршили обуку у понедељак, 20. фебруара, додељени су сертификати.

1

– Желела сам да обновим знање енглеског језике. На све стране смо окружени енглеским, чак и у образовању. Четворомесечни курс је уродио плодом, мислим да сам успела доста да научим и да се подсетим онога што сам некада знала – каже Ивана Пантовић, педагог у ОШ „Др Драгиша Мишовић“.

Од 20 пријављених, већина је успешно завршила бесплатну обуку. На завршном тесту углавном су добијали врло добре и одличне оцене.

2

– Једини критеријум на почетку обуке био је да полазници нису почетници, односно да не похађају А1 ниво. Остали су могли да надокнаде пропуштено знање и подсете се заборављеног. Врло смо задовољни. Од 20 полазника, курс је завршило њих 16. Добили су сертификате од А2 до Б1 нивоа, који испуњавају важеће европске стандард. Никоме од њих није било лако претходна четири месеца. Требало је ускладити пословне и породичне обавезе и свакодневно похађати наставу енглеског језика – задовољан је Љубомир Васовић, власник Школе „Black bird“. Он најављује и да ће поново организовати сличну обуку за запослене у основним школама. Могу се пријавити учитељи, наставници, без обзира на то који предмет предају, стручни радници… Овога пута највеће интересовање показали су радници основних школа „Танаско Рајић“, „Др Драгиша Мишовић“, „Свети Сава“, „Владислав Петковић Дис“ и „Прељина“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.