Могу ли Чачани да извуку црвено – белу карту из црно – белог шпила?

Борац у Београд путује да се надиграва, без намере да положи оружје

Извор: Моцарт спорт

Постоји ли тим Суперлиге који не страхује од офанзивне игре и два шпица у нападу београдског Партизана? Свакако не, али у Чачку данас ни не размишљају о суботњој мисији у Београду као о утакмици у којој из црно – белог шпила не би могла да се извуче и по нека црвено – бела карта…

DJ 1Младен Додић, шеф струке Борца из Чачка због тога сасвим реално приступа тешком гостовању. Укратко, Зебре морају да гасе фењерашки пламен. Тренер Борца због тога не мери шансе своје екипе кроз величину екипе којој иде на ноге, већ према дугорочном задатку који је пред његовим пуленима.

„Ситуација на табели је таква каква јесте, а ми смо то што смо… Реално смо бољи од позиције на табели. Сигуран сам да је Партизан номинално фаворит, као што знам да је наша обавеза да дамо свој максимум. Зато апострофирам да ћемо без обзира на све играти на позитиван резултат. Нама је свака утакмица битна, а мотивација је сама по себи неоспорна“, каже за МОЦАРТ Спорт, Младен Додић, шеф стручног штаба Борца из Чачка и додаје да је ситуација у редовима његове екипе тренутно једино важна за стручни штаб са Градског стадиона крај Мораве.

DJ2

„Стекли смо доста искуства, увежбавали техничко – тактичке елементе игре игре на припремама, и то је дало резултате и на првој пролећњој премијери. Субота није далеко, па остаје још да видимо ко ће све ући у стартну поставу. Ту пре свега мислим на Делића и Сретеновића, а ту су и новајлије Немања Јанчић и Немања Крстић“, каже Додић апострофирајући велико поштовање према играчима Партизана.

„Њихов квалитет је неоспоран. То што Партизан игра без Урош Ђурђевића и Луиза Евертона за нас није од пресудног значаја. Кључ позитивног резултата је у мотивацији! Реално, фудбалерима и не треба већи мотив од Партизана за надигравање“, закључио је Младен Додић за МОЦАРТ Спорт.

Пише: Милош Милић

 (Фото: Стар Спорт)

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.